Εδώ δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν στην Νέα Δημοκρατία, και έχουν και σε καθημερινή βάση τον Νίκα, να τους τηλεφωνεί για μετρητά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 70χρονος υποψήφιος γαλάζιος Περιφερειάρχης έχει γίνει τσιμπούρι στους στενούς συνεργάτες του κ.Μητσοτάκη, αφού σε καθημερινή βάση τηλεφωνεί στην Πειραιώς και ζητάει ζεστό χρήμα για τον προεκλογικό του αγώνα.

Από την άλλη οι άνθρωποι του προέδρου της ΝΔ, έχουν βρει το μπελά τους μιας που το κόμμα έχει να αντιμετωπίσει τις τράπεζες και τα ληξιπρόθεσμα χρέη και έχουν και πάνω στο το κεφάλι τους και τον Νίκα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ.Νίκας, ζήτησε να του δοθούν τα χρήματα που είσπραξε η Πειραιώς από όλη την Πελοπόννησο στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. Φυσικά αυτά τα χρήματα όπως μπήκαν στα ταμεία έτσι βγήκαν την επομένη ημέρα και έτσι το ταμείο είναι και πάλι μείων.

Από την άλλη επιχειρηματίες δεν υπάρχουν να ενισχύσουν την επιλογή της Πειραιώς στην Πελοπόννησο αφού την θεωρούν «κουτσό  άλογο» και έτσι η κατάσταση είναι δραματική σε όλα τα επίπεδα.