Συνέντευξη στο aftodioikisi.gr παραχώρησε ο απερχόμενος δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας. Ο κ. Νίκας εξέφρασε την αγάπη του για το aftodioikisi.gr αλλά και τις ευχαριστίες του στην Κυβέρνηση. Αυτή τη φορά, ο απερχόμενος δήμαρχος αποφάσισε να μην κάνει αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά να την ευχαριστήσει για την συνεισφορά της απέναντι στο δήμο.

 

Κατά τα άλλα, η επικοινωνιακή πολιτική του υποψήφιου περιφερειάρχη δεν ξέφυγε, ούτε στο ελάχιστο, από το πλαίσιο της κριτικής και της επίθεσης στον κ. Τατούλη. Για πολλοστή φορά ο κ. Νίκας έκανε αντιπολίτευση στην περιφερειακή αρχή χωρίς να προβάλει κανένα προγραμματικό λόγο.

 

Ο κ. Νίκας ανέφερε: «Έχω ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα που πρέπει να γίνει. Μια εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων από αυτή την οποία έχει ο νυν περιφερειάρχης και ελπίζω με τη βοήθεια των Πελοποννήσιων να τα καταφέρω».

 

Εξήγγειλε έργα με γενικολογίες, χωρίς τρόπους υλοποίησης και χωρίς επιχειρηματολογία των θέσεων και των απόψεων. Μια συνέντευξη «άνευ ουσίας» καθώς ούτε για το «όραμα» ενημερώθηκαν οι πολίτες αλλά ούτε για το «σχέδιο».

 

Ο απερχόμενος δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης δεν κατάφερε για μια ακόμα φορά να επικοινωνήσει στους Πελοποννήσιους τους τρόπους με τους οποίους θα επιχειρήσει να τοποθετήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου στο επίκεντρο των εξελίξεων.

 

Αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η αναφορά του σε πρώτο πληθυντικό περί ρουσφετιών. Ο κ. Νίκας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μικροέργα μπορεί να είναι τα ρουσφέτια που βοηθούν στην πολιτική ΜΑΣ επιβίωση, στο πολιτικό ΜΑΣ μέλλον αλλά δεν υπηρετούν τον τόπο».

 

Επιπλέον, ο κ. Νίκας επεσήμανε: «Δε με εκφράζει ο λαϊκισμός, δε με εκφράζει το ρουσφέτι, δε με εκφράζει ο πολιτικαντισμός».

 

Χθες, από την προσωπική του σελίδα στο facebook ενημερώνει για το «δήθεν» ενδιαφέρον του κ. Τατούλη για τα ΑΜΕΑ…

H κοινωνική ευαισθησία του κ. Νίκα δεν χρειάζεται αποδείξεις;

 

Αυτή η ανάρτηση δεν αποτελεί δείγμα «λαϊκισμού»;

 

Δεν θα έπρεπε να συνοδεύεται από το προσωπικό του «σχέδιο» για τα ΑΜΕΑ;

 

 

Της Δώρας Βλάση απο το: typosonline.gr