Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Νίκο Μπελογιάννη και τον BEST TV. Σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων για απάτες, ακάλυπτες επιταγές και παραβάσεις κατά του νόμου εργατικής νομοθεσίας για τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του NEWSARCADIA.blogspot.gr, ο κύριος Μπελογιάννης είναι καθημερινός επισκέπτης των δικαστηρίων για βαριά αδικήματα και το ερώτημα που προκύπτει είναι πως αυτός ο άνθρωπος είναι το πρώτο βιολί στην Νέα Δημοκρατία, ενώ είναι και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και του νέου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση.

Τα στοιχεία που σε καθημερινή βάση αποκαλύπτει το 1ο blog της Αρκαδίας δεν αμφισβητούνται και προβληματισμό επικρατεί στους αναγνώστες πως η επίσημη Νέα Δημοκρατία δεν έχει βγάλει έστω και μια ανακοίνωση για όλα αυτά που έχουν δει εως τώρα το φως της δημοσιότητας.

Καμία ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε από το γραφείο του Πρώην Πρωθυπουργού, του νέου Περιφερειάρχη αλλά και του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση.

Το Newsarcadia μας ενημέρωσε πως τις επόμενες μέρες θα φέρει στην δημοσιότητα έγγραφο στο οποίο ο κ.Μπελογιάννης χρωστάει στον Δήμο Καλαματας το ποσό των 200.000 ευρώ, ενώ ο δήμος δεν έχει κινήσει καμία διαδικασία εις βάρος του την ίδια ώρα που τα κατασχετήρια στους απλούς πολίτες για 200-300 ευρώ πέφτουν βροχή.

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρων το ρεπορτάζ του NEWSARCADIA