Σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντηση «υψηλού» επιπέδου με τη συνοδεία εδεσμάτων και μπυρών είχε χθες το μεσημέρι ο κ. Μπουντρούκας, ο οποίος μετά το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν εξαφανισμένος καθώς ο ρόλος που διαδραμάτισε αποδείχτηκε περίτρανα και έπαψε να αποτελεί μυστήριο.

Ο κ. Μπουντρούκας ήταν ο «κομπάρσος» σε ένα θέατρο που είχε σκηνοθετηθεί από τον πολυμήχανο και τον Καλαματιανό προκειμένου αφενός να συντηρήσουν τις έδρες τους και αφετέρου να «ρίξουν» τον Τατούλη από την περιφέρεια.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η λογική των συνεργασιών που η νέα πολιτική εποχή επιβάλλει, ξεκινά από την Αρκαδία. Προφανώς, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη εξασφαλισμένη την αυτοδυναμία με το ψηφοδέλτιο που κατέβασε στην Αρκαδία, την οποία με άλλες υποψηφιότητες που κόπηκαν, ενδεχομένως να έχανε και φρόντισε να κρατήσει και το ΚΙΝΑΛ την έδρα του στο νομό.

Αγαστή προεκλογική συνεργασία με «κομπάρσους» υποψήφιους που τέθηκαν στην κρίση των Αρκάδων και μετρήθηκαν με την κοινωνία. Σύγχρονοι «λαγοί» μέτριας πολιτικής εμβέλειας που θέτουν τον εαυτό τους ως πειραματόζωα στις ορέξεις και τα σχέδια των κηφήνων της πολιτικής ζωής του τόπου.

Στην υγεία των ψηφοφόρων λοιπόν που ορισμένες φορές «παραπλανώνται» και πιστεύουν σε ανύπαρκτους σωτήρες…

Απαλλαγμένος πια από το βαρύ πρόγραμμα των παραστάσεων ο κ.Μπουντρούκας έκανε την εμφάνιση του αγνοώντας και περιφρονώντας την αντίληψη των Αρκάδων…

Από την άλλη πλευρά, το silver alert έχει ενεργοποιηθεί για τον κ. Δέδε, ο οποίος έχοντας χαράξει την προσωπική του στρατηγική στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αντιμετώπισε την κατακραυγή των Συριζαίων και παραμένει εξαφανισμένος…