Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» Τατούλη για τις έως τώρα αποτυχημένες συναντήσεις με εργασιακούς κλάδους στις Περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου.

Το πρώτο «χαστούκι» ήρθε για τον Περιφερειάρχη πρόσφατα από τους  κτηνοτρόφους των Μολάων Λακωνίας , ενώ αποτυχημένη ήταν και η προχθεσινή συνάντηση του με τους παραγωγούς της Σκάλας που επλήγησαν από το χαλάζι.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του κ.Τατούλη, περίμενε μεγάλη συμμετοχή των παραγωγών στην προχθεσινή συνάντηση κάτι που θα τους έλυνε τα χέρια για να μπορούσαν να το «παίξουν» επικοινωνιακά κάτι όμως που τους τα έδεσε περισσότερο αφού τελικά δεν ξεπέρασαν τα δέκα άτομα.

Η συγκεκριμένη εικόνα έρχεται να επιβεβαιώσει και όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν διεξαχθεί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δείχνουν σε χαμηλά ποσοστά τον νυν Περιφερειάρχη.

Στις έως τώρα μετρήσεις ο κ.Τατούλης, σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες καταγράφει μονοψήφια νούμερα εκτός της Περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας, που και εκεί φυσικά δεν θυμίζουν τίποτα από τις μετρήσεις του 2010 -2014 μια που δεν ξεπερνούν το 33%.