Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Πελοπόννησο, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κύρτσος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τρίπολη, την Πέμπτη 18 Απριλίου συνοδευόμενος από τον επιχειρηματία κ.Σωκράτη Κοσμίδη.

Ο κ. Κύρτσος επισκέφθηκε την γαλακτοκομική εταιρεία Παπαδοπουλος. Μια μεταποιητική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη μεταποίηση γαλακτοκομικών προϊόντων. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε επίσκεψη στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μεταποιήσης και της τυποποίησης προϊόντων.

Συνομίλησε με μέλη του συμβουλίου αλλά και τον πρόεδρο του ΣΕΒΙΠΕΤ και ιδιοκτήτη της εταιρείας “Arcafroz” κ.Γιώργο Δημητρόπουλο για ζητήματα που απασχολούν τον αγροτοδιατροφικό κλάδο.

Η εταιρεία «Arcafroz» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την παράγωγη, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση φρούτων και άλλων τροφίμων από το 1969. Η Αρκαφροζ είναι πλέον ένα μοντέρνο warehouse logistics center που μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων σε όλα τα στάδια διακίνησής τους. Τροφοδοτεί με τα προϊόντα της απευθείας μεγάλες αλυσίδες και κεντρικές αγορές στην Ελλάδα και εξάγει σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Η έδρα της είναι στη Πελοπόννησο, με τις συνεργαζόμενες φάρμες να εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα.

typosonline