Πάμε να αρχίσουμε το Σαφάρι με τα κους-κους της Πελοποννήσου και όχι μόνο. Εδώ θα Σαφαριαζόμαστε και θα τους βγάζουμε όλους στη φόρα. Για αυτό αν θέλετε να Σαφαριστειτε στείλτε το κους-κους σας στο e-mail: info@safarippress.gr

@ Η ανανέωση που επιθυμεί ο Πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης έρχεται μέσω του 70χρονου δημάρχου Καλαμάτας Π.Νίκα, για τον Περιφερειακό θώκο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αυτό πάει να πει ανανέωση!!!

@Το έλα να δεις γίνεται με τους υποψήφιους δημάρχους στον Δήμο Σπάρτης. Αργειτάκος, Αποστολάκος ακόμα και η Τζανετέα θέλει να γίνει δήμαρχος. Κανένας άλλος ρε παιδιά;

@ Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ο Πνευματικός δηλώνει πως θα ξανα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίας. Έχουν ανεξαρτητοποιηθεί σχεδόν όλοι από τον συνδυασμό του και αυτός επιμένει. Αυτό πάει να πει αλαζονεία!!!

@ Μέχρι και  του Αναγνωσταρά του ήρθε η όρεξη να ξανά είναι υποψήφιος για τον Δήμο Ναυπλίου. Αφού είχε παραιτηθεί για να κατέβει βουλευτής και τελικά πάτωσε είπε να επιστρέψει για δήμαρχος. Κολλημένοι με την εξουσία!!!

@ Τα γυρνάει τώρα  Χειβιδόπουλος. Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές τόσο περισσότερο λουφάζει για την κάθοδο του στον Δήμο Άργους-Μυκηνών. Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως ο Καμπόσος δεν θα επανεκλεγεί με ποσοστό μάλιστα άνω του 60%;

@ Περιμένουμε πως και πώς να αρχίσουν οι περιοδείες των υποψήφιων δημάρχων για να δούμε πως θα περιοδεύσει νυν δήμαρχος που έχει πάρει δανικά και αγύριστα από σχεδόν όλους τους δημότες του. Θα πέσει πολύ γέλιο λεμε!!!

@ Η τελευταία ελπίδα του Τατούλη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μπας και τον στηρίξει στις εκλογές. Μετά θα πρέπει να παρακαλέσει τον Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων. Εξάλλου ο Πετράν δεν κολάει σε αυτά. Έχει γυρίσει όλα τα κόμματα!!!

@ Ετοιμάζετε για κάθοδο στον δήμο Ευρώτα και ο πρώην Δήμαρχος Κροκεών Δ.Νταλιάνης. Ο λεγόμενος από πολλούς ως Δήμαρχος των Δημάρχων. Ήδη ο Γρηγοράκος που θέλει να κάνει δήμαρχο το παιδι από το γραφείο του έχει αρχίσει να ανησυχεί. Και που ο Νταλιάνης να το ανακοινώσει και επίσημα τι έχει να πάθει!!!

Θα ξανά χτυπήσουμε σύντομα!!!