Ο Επικεφαλής της Συμμαχίας μίλησε για την υποχρέωση που έχει έναντι του 50% των Κορινθίων που τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, για την υποχρέωση έναντι της αντιπολίτευσης που ασκεί τα τελευταία 4 χρόνια στο Δήμαρχο ως μείζονα μειοψηφία, για την υποχρέωση εν τέλει έναντι της ελπίδας που έχουν οι Κορίνθιοι εναποθέσει στην «Συμμαχία Πολιτών» για αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων. «Θεωρώ πως η παράταξη μου θα λάβει την στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών. Υπάρχουν στοιχεία να ξέρετε που δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί και το αποδεικνύουν. Θα είμαι υποψήφιος σε κάθε περίπτωση!»

 

Στο ερώτημα περί του ρόλου των κομμάτων στις εκλογές της αυτοδιοίκησης και της επιλογής ενός έτερου υποψηφίου που θα λειτουργήσει ενδεχομένως διχαστικά ο Βασίλης Νανόπουλος «έδειξε» το κόμμα! «Ας δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα το κόμμα! Εμείς χρωστάμε στους Κορίνθιους που μας έδωσαν στις προηγούμενες εκλογές το 50% και στις ελπίδες που έχουν εναποθέσει απάνω μας να είμαστε παρόντες και θα είμαστε!»

 

Τέλος, στα σενάρια που θέλουν στελέχη του όπως ο Χρήστος Κορδώσης και ο Σπύρος Ζαχαριάς να οδεύουν προς το περιφερειακό ψηφοδέλτιο συνέστησε υπομονή! «Περιμένετε να ακούσετε τις επίσημες δηλώσεις και των δυο προσώπων που μου αναφέρετε»

 

Αν μη τι άλλο… θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα! Εκτός κι αν το κόμμα δεν προχωρήσει σε έτερες ανακοινώσεις και επιλέξει να στηρίξει την Συμμαχία Πολιτών στην δημοτική μάχη αποφεύγοντας έτσι και τον διχασμό αλλά και τις απώλειες στελεχών.