Ο «δημόσιος κατήγορος» και υπόδικος Ν.Μπελογιάννης, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει εντυπώσεις και να υποβαθμίσει την αναγκαιότητα της έκθεσης Alte Peloponnese, δεν διστάζει να κάνει προσωπικές επιθέσεις στον πρόεδρο του Eπιμελητήριου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο.

Χρησιμοποιώντας αυθαίρετα συμπεράσματα και ρίχνοντας «λάσπη»…

Το επιμελητήριο οφείλει και πρέπει να στηρίζει οποιαδήποτε δραστηριότητα ή έκθεση του ζητηθεί. Αυτός είναι ο ρόλος του!!! Στην προκειμένη περίπτωση της έκθεσης Alte Peloponnese, οι φορείς ζήτησαν από το επιμελητήριο να υποστηρίξει την συγκεκριμένη έκθεση και μάλιστα χωρίς να δώσει χρήματα το επιμελητήριο. Στη συνέχεια προέκυψε η χρηματοδότηση της έκθεσης από την περιφέρεια. Δεν ήταν δύσκολο να ρωτήσει κάποιος τον πρόεδρο του επιμελητηρίου ώστε να μάθει την αλήθεια!!!

Αλλά γιατί να μάθεις την αλήθεια…όταν δεν σου είναι χρήσιμη για την προπαγάνδα;

Από πότε θα κρίνεις εσύ τις προγραμματισμένες συναντήσεις των επιμελητηρίων όλων των νομών με την περιφέρεια;

Με ποια θεσμική ιδιότητα θα αποφασίσεις εάν πρέπει το επιμελητήριο να στηρίξει μια έκθεση;

Η εξαργύρωση των προσωπικών «γραμματίων» είναι μια διαδικασία την οποία γνωρίζει και υπηρετεί ο Μπελογιάννης για χρόνια. Στο «βωμό» της προπαγάνδας και της ολομέτωπης σύγκρουσης με την περιφέρεια δεν υπάρχει κανένας δισταγμός να «χρησιμοποιούνται» άνθρωποι και να θίγονται προσωπικότητες και θεσμοί.

Λίγη ντροπή…