Επίθεση κατά των βουλευτών και των στελεχών που αποχώρησαν από τους ΑΝΕΛ, εξαπέλυσε ο Κώστας Κατσίκης.

 

«Στασίασαν και αυτομόλησαν κι ενσωματώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ εκείνοι που εξελέγησαν με τη σημαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ευεργετήθηκαν με τον Πάνο Καμμένο, έγιναν Υπουργοί και ως αποστάτες σήμερα στηρίζουν την κυβέρνηση που εμείς θέλαμε να ρίξουμε για το γνωστό θέμα των Σκοπίων», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 104,6” ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, εξηγώντας πως με αυτήν την αιτιολογία τους αποκάλεσε ο Πάνος Καμμένος «κυβέρνηση αποστατών».

 

Όπως είπε ο κ. Κατσίκης, για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του από εδώ και πέρα «οτιδήποτε είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος θα το στηρίζουμε, οτιδήποτε είναι αντίθετα θα το πολεμάμε». Υπό αυτή την έννοια, συνέχισε «αν κρίνεται ότι αυτός ο αγώνας μπορεί να έχει την έννοια του πολέμου, τότε ναι θα έχουμε και πόλεμο».

 

«Σε κάθε περίπτωση, ήδη θα έχετε αντιληφθεί κι εσείς, ότι οι συγκρούσεις έχουν ξεκινήσει, θα παρακολουθήσατε βεβαίως την εξέλιξη στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, οπότε θα είδατε ότι οι διαφοροποιήσεις αυτές του Πάνου του Καμμένου και γενικότερα η ομιλία του, όπως επισημάνατε κι εσείς, είχε συγκρουσιακό χαρακτήρα» τόνισε.