«Λεπτές» είναι πλέον οι ισορροπίες στην Κορινθία μετά και τη διευρυμένη συνέλευση της ΝΟΔΕ. Σκοπός της συνέλευσης ήταν η πρόταση της ΝΟΔΕ προς την Πειραιώς για την υποψηφιότητα στο δήμο Κορινθίων.

 

«Πληγωμένος» από τη συνέλευση βγήκε ο κ. Νανόπουλος καθώς μόλις 7 άτομα υποστήριξαν την υποψηφιότητά του. Το «άδειασμα» των πρώην συνεργατών του από το επιμελητήριο έχει προβληματίσει τον κ. Νανόπουλο, ο οποίος καλείται πλέον να διαχειριστεί μια δύσκολη (και ίσως ανεξάρτητη) για τον ίδιο υποψηφιότητα, τόσο σε επίπεδο παράταξης όσο και σε επίπεδο συγκρότησης ψηφοδελτίου.

 

Το «αντίπαλο δέος» του κ. Νανόπουλου, που είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Καλλίρης, έλαβε τη στήριξη 45 στελεχών. Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας επιθυμούσε τη στήριξη του κόμματος προκειμένου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

 

Με τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται, ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει στον κ.Καλλίρη την »πολυπόθητη» στήριξη και επομένως θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητά του στο Δήμο Κορινθίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Η απόφαση ωστόσο είναι του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς η απόφαση της συνέλευσης της ΝΟΔΕ έχει χαρακτήρα πρότασης.

 

Αναμονή λοιπόν…καθώς οι διεργασίες που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες…

 

 

 

Δώρα Βλάση απο το: typosonline.gr