Συσκέψεις επί συσκέψεων στην Πειραιώς προκειμένου να βρεθεί τρόπος να κερδίσει η ΝΔ την περιφέρεια Πελοποννήσου και τη δυναμική του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Ο κ. Τατούλης αποδείχτηκε «δύσκολη» περίπτωση καθώς οι πολίτες του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης. Η πρωτιά του κ. Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου αποδεικνύει πως οι πολίτες δεν διχάζονται και δεν παρασύρονται.

Η αδύναμη υποψηφιότητα του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Νίκα δεν κατάφερε να πείσει και να ενώσει τους πολίτες. Η Πειραιώς «σπρώχνει» με όλους τους τρόπους και προς πάσα κατεύθυνση να αποδείξει κάτι που ούτε η ίδια δεν πιστεύει… Η προβληματική υποψηφιότητα του κ. Νίκα έχει αναγκάσει τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Μητσοτάκη να κατέβει ο ίδιος στην περιφέρεια για να στηρίξει τον αδύναμο «εκλεκτό» του κόμματός του… Στήριξη με όλες του τις δυνάμεις έχει δώσει και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς στον «άσπονδο» φίλο του και επί σειρά ετών πολέμιό του ενώ παρέλαση έχουν κάνει σχεδόν όλα τα στελέχη της ΝΔ.

Παρόλα αυτά, ο κ. Τατούλης κατάφερε να κερδίσει στον Α’ γύρο των εκλογών δείχνοντας ότι η σχέση του με τους πολίτες είναι δυνατή και αταλάντευτη παρ’όλες τις πιέσεις και τους διχασμούς του κ. Νίκα.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα είναι ντέρμπι ενώ οι πολίτες θα κληθούν για μια ακόμα φορά να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και να αποδείξουν ότι η δύναμη του Τατούλη είναι οι ίδιοι.