Μετά τη νίκη Τατούλη και την συντριβή του Νίκα στον Α’ γύρο των εκλογών (γιατί περί συντριβής) το κόμμα της ΝΔ έχει αποφασίσει να ασχοληθεί εξολοκλήρου με την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Τατούλης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού περνάει στην ιστορία ως ο μόνος που κατάφερε να κερδίσει όλα τα κόμματα και να είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών ανεξάρτητος. Αντιθέτως, η κομματική υποψηφιότητα του Νίκα δεν κατάφερε να πείσει τους πολίτες. Ανύπαρκτος ο προγραμματικός λόγος και το σχέδιο για την Πελοπόννησο. Το μοναδικό αφήγημα του Νίκα είναι το «τάξιμο» προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα χωρίς αντίκρισμα, μιας και ο Νίκας δεν είναι ικανός να πείσει ούτε τον εαυτό του.

Αυτό αποδεικνύεται εύκολα…Όλο το κόμμα της ΝΔ έχει πέσει πάνω προκειμένου να πιέσει τους πολίτες και να εκβιάσει τους πολίτες. Αφού απέτυχε ο Νίκας…έρχεται ο Μητσοτάκης να «πάρει» με το ζόρι την Περιφέρεια για να ικανοποιήσει το αφήγημα του κόμματος. Αυτή η επιμονή της ΝΔ να υφαρπάξει με πιέσεις την ψήφο των πολιτών είναι αδιανόητη!

Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νουθεσία και εκβιασμό της ψήφου τους και το έχουν αποδείξει περίτρανα. Με το ζόρι περιφερειάρχης δεν γίνεται κανένας…Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της ΝΔ έρχεται στην Πελοπόννησο για πολλοστή φορά προκείμενου να «διορίσει» περιφερειάρχη στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ωστόσο, για περιφερειάρχη αποφασίζουν οι πολίτες και όχι η ΝΔ…

Από πότε η περιφέρεια αποτελεί το «παιχνίδι» κάποιων;