Την Αρκαδική πρωτεύουσα αναμένεται να επισκεφθεί ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο (8/12), στο πλαίσιο της πολιτικής συγκέντρωσης του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Νίκα.

 

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και αναμένεται να γίνει «παρέλαση» των κομματικών στελεχών της ΝΔ σε επίπεδο Πελοποννήσου.

 

Αφορμή βέβαια, δεν είναι η ομιλία του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Νίκα αλλά η παρουσία του Προέδρου της ΝΔ. Τα στελέχη λοιπόν θα συρρεύσουν στην Τρίπολη προκειμένου να δηλώσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Άλλωστε, ο υποψήφιος περιφερειάρχης έχει πραγματοποιήσει ανάλογες συγκεντρώσεις σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας, οι οποίες δεν χαρακτηρίζονται πετυχημένες καθώς ελάχιστα στελέχη παρευρέθηκαν σε αυτές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά από αυτά τα στελέχη χαρακτηρίζουν «αδύναμη» την υποψηφιότητα του κ. Νίκα ενώ κάποια άλλα δηλώνουν έτοιμα να πέσουν στην εκλογική μάχη στο πλευρό του κ. Τατούλη.

 

Η Πειραιώς επιχειρεί να διορθώσει το «αδύναμο» επικοινωνιακό προφίλ του κ.Νίκα με την παρουσία του προέδρου ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης ελπίζει στην ανάκαμψη.

 

Παρόλα αυτά, δύσκολη εξίσωση παραμένει για το δήμαρχο Καλαμάτας, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε όλους τους νομούς ενώ ο ίδιος σύμφωνα με δηλώσεις του, προσπαθώντας να λύσει την εξίσωση επιχειρεί στήριξη και από άλλους πολιτικούς χώρους πέραν της ΝΔ.

 

Με ενδιαφέρον λοιπόν, η περιφέρεια Πελοποννήσου θα ξαναδεί το ίδιο έργο με αυτό του 2010 και την υποψηφιότητα του κ. Δράκου. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, ότι δεν θα χρειαστεί να επισκεφθεί ο κ. Μητσοτάκης την περιφέρεια Πελοποννήσου 11 φορές προκειμένου να ανακάμψει η υποψηφιότητα του κ. Νίκα.

Δώρα Βλάση απο το: typosonline.gr