Με απύθμενο θράσος και περίσσια «δήθεν» αφέλεια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης σήμερα το μεσημέρι στην Τρίπολη.

Ο κ. Βλάσης στην προσπάθειά του να ισοπεδώσει κάθε έννοια λογικής χρησιμοποίησε τη συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ευτελίσει τη νοημοσύνη των Αρκάδων.

Ενωτικός και με διάθεση να μείνουν στην άκρη πλέον όσα «πλήγωσαν» το προηγούμενο διάστημα τη ΝΔ σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, εμφανίστηκε ο βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κώστας Βλάσης. «Βάζω τέλος σήμερα σε αυτά που μας χωρίζουν. Όσες πληγές δημιουργήθηκαν, όλοι μας οφείλουμε να τις επουλώσουμε».

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο κάνει την εμφάνισή του το θράσος… «Βάζω τέλος…»…

Λυπούμαστε κ. Βλάση αλλά το τέλος δεν θα το βάλετε εσείς. Εσείς αυτό που μπορούσατε να κάνετε ήταν η αρχή…το τέλος θα το βάλουν οι Αρκάδες στις 7 Ιουλίου. Η οργή και η απαξίωση θα αποτελέσουν τα κύρια χαρακτηριστικά του τέλους. Να θυμάστε, όπως πολύ σωστά είπατε, ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα, δεν είναι ούτε μπλε, ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα. Στις νέες συνθήκες πρέπει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι αυτά που μας διχάζουν. Δεν καταφέρατε να διχάσετε τους Αρκάδες, οι οποίοι παρέμειναν ακλόνητοι στις κραυγές και στις σειρήνες αλλά αντιθέτως καταφέρατε να τους ενώσετε… στις «προσωπικές πικρίες».

Αναφερόμενος στον Γιάννη Σμυρνιώτη ο κ. Βλάσης δήλωσε: «Τον στήριξα ανοιχτά, ευθαρσώς και ευθέως. Κι σε αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση»…

Και κάπου εδώ κάνει την εμφάνισή της η «δήθεν» αφέλεια…

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν υπάρχει Αρκάς πόσω μάλλον Τριπολίτης που στο άκουσμα της συγκεκριμένης έκφρασης μπορεί να κρατήσει τα γέλια του. Ίσως και να υπάρχουν ελάχιστοι που η έκφραση να τους προκαλεί κλαυσίγελο…Άλλο ενδεχόμενο απλά ΔΕΝ υπάρχει.

Η διπρόσωπη τακτική, οι υπόγειες διαδρομές και πρακτικές αφορούν το πρόσωπό σας. Υπόγειες πρακτικές με το όνομά σας συνδέθηκαν και θα συνδέονται. Και τώρα, μετά τον άνευ προηγουμένου διχασμό που νομίζατε ότι μπορείτε να επιφέρετε στους Αρκάδες, καλείστε να ζητήσετε την ψήφο τους…

Να ζητήσετε την ψήφο που ζήτησε και ο περιφερειάρχης της «πατερίτσας» προκειμένου να εκλεχθεί…

Να αναζητήσετε την ψήφο στις ευρύτερες δυνάμεις της Αρκαδίας, όπως για παράδειγμα στους Πασόκους και στους Συριζαίους.

Να συνεχίσετε να παλεύετε για ένα ψηφοδέλτιο στα μέτρα σας, θέτοντας σε κίνδυνο τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και την αυτοδυναμία του κόμματος.

ΜΟΝΟ με αυτό τον τρόπο είναι «σίγουρη» η δική σας εκλογή.

Τέλος, γράφτηκε η εξής τουλάχιστον «αστεία» πρόταση… «Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο φορές διακόπηκε η απάντηση του κ. Βλάση, από χειροκροτήματα που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα». Αλήθεια για αυτούς τους παλαμακιστές έχει να δηλώσει κάποιος κάτι;;;

Κατέβασε τις φτερούγες σου «εκκολαπτόμενε» αετέ… Οι Αρκάδες δεν τις έχουν ανάγκη…

ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟΙ.

Υ.Σ: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας σας ανήκει δικαιωματικά μια θέση.