Από την ημέρα που ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Νίκα για την Πελοπόννησο, ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Νίκας άρχισε να ασκεί μανιωδώς αντιπολίτευση στην περιφερειακή αρχή. Αναπόσπαστο μέρος της επικοινωνιακής του πολιτικής ήταν και παραμένει η κριτική και η επίθεση στον Τατούλη.

Οι αποκαλύψεις όμως που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φέρνουν τον κ. Νίκα αντιμέτωπο με τα λεγόμενά του. Σε συνέντευξή του αναφέρει: «Έχω εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων από αυτή που έχει ο νυν περιφερειάρχης». Και προσθέτει: «Η τακτική που έχω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έχει ο κ. Τατούλης. Δε με εκφράζει ο λαϊκισμός. Δε με εκφράζει το ρουσφέτι, δε με εκφράζει ο πολιτικαντισμός.

Παράλληλα, ο κ. Νίκας έχει επισημάνει ότι «ο περιφερειάρχης είναι για τα μεγάλα. Τα μικροέργα μπορεί να τα κάνει και ο δήμαρχος. Τα μικροέργα μπορεί να είναι για τα ρουσφέτια, για την πολιτική μας επιβίωση, μπορεί να βοηθούν στο πολιτικό μας μέλλον, αλλά δεν υπηρετούν τον τόπο».

Έχει κατηγορήσει τον περιφερειάρχη ότι είναι «πρωταθλητής» στη ρουσφετολογία και την οικογενειοκρατία.

Μάλιστα…

Ο κ. Νίκας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια καθώς όπως αποδεικνύεται η οικογενειοκρατία και η ρουσφετολογία «ανθίζουν» στο δήμο Καλαμάτας. Οι «διορισμοί» συγγενικών προσώπων στην πολιτιστική επιχείρηση του δήμου από τον «πατερούλη» δήμαρχο προκαλούν τους πολίτες της Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας διόρισε τον ανιψιό του στη ΦΑΡΙΣ, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Γιατί το οικογενειακό ρουσφέτι…πρέπει να έχει άμεση συνάφεια με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα!!!  Και μάλιστα με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.  «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» λοιπόν για τον κ. Νίκα!!!

 

Του υπενθυμίζουμε λοιπόν τα λεγόμενά του…που ισχύουν πρωτίστως για τον ίδιο τον κ. Νίκα:

«Αν του μένει κάποιο ίχνος λογικής, συνεννόησης και αντίληψης δημοσίου συμφέροντος, ας σταματήσει άμεσα τα ρουσφέτια και την κατασπατάληση των πόρων και ας συμβάλλει (ως έχει θεσμική υποχρέωση) σε μια προεκλογική διαπάλη με στοιχειωδώς έντιμους όρους. Δυστυχώς, όμως, δεν θα το κάνει και θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως καρικατούρα «πατερούλη» συκοφαντώντας και υβρίζοντας μαζί με τους παρατρεχάμενούς του. Η κρίση, όμως, του λαού έρχεται. Δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, είναι ο γιος του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Νίκα, και γαμπρού του, κ. Πολίτη Δημητρίου και εκ νέου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό με τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο.

Δείτε τη σύμβαση:

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: «Βόλεψε» την γυναίκα του Στασινόπουλου στο Δήμο Καλαμάτας ο Π.Νίκας για να τον έχει υποψήφιο…