Είμαστε οι πρώτοι που γράψαμε πολύ καιρό πριν ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει Τατούλη στον πρώτο γύρο και παίζει πολύ δυνατά στο Μαξίμου το όνομα της Βουλευτού Λακωνίας Φεβρωνίας Πατριανάκου.

Σε ένα ακόμα μεγάλο θέμα που αφορά την Πελοπόννησο το Ppress.gr, προηγείται των ειδήσεων.

ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (πατήστε  ΕΔΩ )

Δεν είμαστε προφήτες αλλά έχουμε στοιχειώδες μυαλό και καλές πηγές στην Αθήνα.

Πρώτοι επίσης γράψαμε πριν λίγες ημέρες ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κλείδωσε η υποψηφιότητα του Θανάση Πετράκου.

ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΕΤΡΑΚΟ (πατήστε ΕΔΩ)

 

Τα παραπάνω έρχεται σήμερα το «Κυριακάτικο ΕΘΝΟΣ» και με δικό του ρεπορτάζ τα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ στο 100%.Απο την πρώτη στιγμή σας υποσχεθήκαμε ειδήσεις που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού και κάθε μέρα το κάνουμε πράξη.

Το μυστικό μας είναι ότι κάνουμε ρεπορτάζ και δεν κάνουμε δημοσιογραφία απο το ίντερνετ ή  το γραφείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ» ΣΗΜΕΡΑ

Νότια και Δυτική Ελλάδα

ΑΠ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

ΑΠ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

Ανατροπές φέρνουν οι υποψηφιότητες για την περιφέρεια Πελοποννήσου αφού τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ δεν θα υποστηρίξουν τον νυν περιφερειάρχη Π. Τατούλη, που αναμένεται να κατέλθει ως ανεξάρτητος. Από την πλευρά της ΝΔ προκρίνονται τα ονόματα της βουλευτή Λακωνίας Φεβρωνίας Πατριανάκου και του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ και πρώην βουλευτή Λακωνίας Γρ. Αποστολάκου, ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ακόμη αποφασίσει. Στον ΣΥΡΙΖΑ συζητείται το όνομα του βουλευτή νομού Μεσσηνίας Θ. Πετράκου.

Στον Δήμο Πάτρας ο νυν δήμαρχος Δημαράς φαίνεται ότι θα έχει την υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ αλλά όχι και του ΠΑΣΟΚ. Στον ΣΥΡΙΖΑ συζητούνται τα ονόματα των Δ. Γιαννόπουλου, Χρ. Πατούχα αλλά και του Χρ. Τεμπονέρα, ο οποίος όμως δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση.