Κοίτα να δείς συμπτώσεις…

Την στιγμή που τα καλοπληρωμένα golden boys του επικοινωνιακού επιτελείου του Τατούλη βλέπουν την γή…να ανοίγει κάτω απο τα πόδια τους και έχουν οδηγήσει τον περιφερειάρχη σε πολύ δύσκολη κατάσταση, το MEGA γυρίζει σήριαλ σε χωριό της ορεινής Αρκαδίας..!

Το σενάριο του σήριαλ αφορά ένα αποτυχημένο golden boy,που φτάνει στην Αρκαδία μετά τα στραπάτσα…και προσπαθεί να ορθοποδήσει..

Κάντε συσχετισμούς με πρόσωπα και κσταστάσεις και θα δείτε ότι και το μεγαλο κανάλι, άθελα του στους «εχθρούς» του Τατούλη θα συμπεριληφθεί..

Είναι αυτό που λένε ότι αμα δεν σε πάει ρε παιδί μου όλα ανάποδα σου πάνε..!

 

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:

Ένα golden boy ,λοιπόν, προσγειώνεται απότομα στο εξωτικό Κάτω Παρτάλι, ένα χωριό της ορεινής Αρκαδίας με πολλές ομορφιές, πολλά μυστικά και πολύ ιδιαίτερους κατοίκους.
Ο Κωνσταντίνος, πετυχημένο στέλεχος διαφημιστικής, χάνει τη δουλειά του λόγω της κρίσης και μαζί το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Η ζωή του, ένα συνεχές πάρτι μεταξύ Μυκόνου, μπουζουκιών και παραλιακών κέντρων με διάλειμμα για σπα και γυμναστήριο, πρέπει να αλλάξει ριζικά καθώς δεν περίμενε ποτέ ότι θα ήταν αναλώσιμος. Όταν η σύντροφός του, Μυρτώ, του προτείνει να πάνε μαζί στο χωριό της, το Κάτω Παρτάλι, με σκοπό να εξερευνήσουν την πιθανότητα να μετακομίσουν εκεί και να ασχοληθούν με τον αγροτουρισμό ή εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ή στην τελική απλώς να δουν από κοντά την ξακουστή… Γιορτή του Μούσμουλου, ο Κωνσταντίνος δέχεται απρόθυμα.

Κι επειδή χρειάζεται ενισχύσεις, προτείνει στην αδελφή του, Βίβιαν, να τους ακολουθήσει. Η Βίβιαν, μια πληθωρική προσωπικότητα Βορείων Προαστίων, έχοντας πιάσει στα πράσα τον εισοδηματία σύζυγό της με δύο ερωτικές παρτενέρ λίγο πριν τον συλλάβουν για απάτες και χρέη στο Δημόσιο, δέχεται την πρόταση του αδελφού της για να αλλάξει αέρα και παραστάσεις.

Στο Κάτω Παρτάλι τους περιμένει η οικογένεια της Μυρτώς: ο σκληροτράχηλος και περήφανος πατέρας της, ο Διαμαντής, και η γλυκιά, φαινομενικά αθώα, που δεν της ξεφεύγει όμως τίποτα, μητέρα της, η Μοσχούλα.

Από κοντά βρίσκεται και ο Βλάσης, ο πρώην φίλος της Μυρτώς που δεν έχει πάψει να την αγαπάει. Το χωριό και οι άνθρωποί του όμως δεν είναι αυτό που φαντάζονται και αντιλαμβάνονται αρχικά οι καλομαθημένοι Αθηναίοι.